Hotels & Villa’s 2018-07-12T19:41:05+00:00

Gran_Hotel_Ibiza

Hotel boeken, of een villa/vakantiehuis huren?

Dat is misschien een vraag die je jezelf stelt op het moment dat je naar Ibiza op vakantie wilt. Als het woord villa hoort denk je waarschijnlijk meteen aan een duur groot huis, maar dat valt zeker mee als je even goed zoekt. Vooral als je met een grotere groep (4+) gaat kan een villa een goedkope optie zijn.

Click edit button to change this text.

Lees hier alle informatie over hotels
Lees hier alle informatie over villa’s

Zowel een hotel als een villa heeft diverse voor- en nadelen. Bij een hotel heb je vaak een schoonmaakster, en bij een all inclusive of halfpension verblijf heb je er ook nog eten en/of drinken bij. Lekker relaxed dus. Toch liever genieten van alle leuke restaurants, en bars in Ibiza? Verblijven op basis van logies wordt natuurlijk ook aangeboden. Wat de hotels in Ibiza uniek maakt is dat er verschillende hotels zijn die een soort van openlucht discotheek aangrenzend bij het hotel hebben. Typisch Ibiza dus, en helemaal te gek als je wel een feestje houdt. Voorbeelden van deze hotels zijn Ushuaia of het Hard Rock Hotel.
Ook is er genoeg keus op de rustigere plekjes van Ibiza. Als je onze informatie pagina al hebt gelezen dan weet je dat Ibiza ook genoeg mooie natuur te bieden heeft. Sommige hotels spelen daar leuk op in en hierdoor kan je optimaal genieten van de natuur.

Een villa laat je genieten van wat meer luxe en vrijheid. Ben je dus gesteld op je rust en wil je je eigen eten maken en misschien wel je eigen zwembad? Dan kan een villa voor jou een oplossing zijn. Vakantiehuizen in Ibiza zijn dan ook zeker in opkomst. Enkele jaren geleden was een villa voor de “normale” toerist niet te betalen, maar tegenwoordig is dat heel anders geworden. Omdat het aanbod snel gegroeid is zijn ook de prijzen een stuk goedkoper geworden. Villa’s voor 6 mensen of meer zijn zeker geen uitzondering meer. Als je het totaalbedrag met zijn allen deelt dan blijft er meestal een hele schappelijke prijs over.

Doordat Ibiza een bestemming is voor veel toeristen stikt het er dan ook van de (goede!) hotels en vakantiehuizen. Kijk dus vooral even goed rond voordat je een beslissing neemt. Wij hebben een selectie genomen van de best beoordeelde hotels & vakantiehuizen die wij kunnen aanbevelen. Vanaf januari komt het vroegboekseizoen op gang en zullen de beschikbare locaties steeds sneller afnemen. Vooral villa’s en vakantiehuizen beginnen vanaf januari snel vol te raken. Zorg dus dat je uiterlijk eind januari een echte beslissing hebt genomen waar je je vakantie naar toe gaat houden!

Er zijn diverse partijen die hotels en villa’s aanbieden in Ibiza. Ook hier heb je weer ontzettend veel verschillen tussen kwaliteit en mogelijkheden. Er is in Ibiza een divers aanbod van hotels van 2, tot 5 sterren. Tussen de twee, en drie sterren hotels zitten ook hele mooie locaties. Iets simpeler, maar zeker niet minder goed.