Last minute 2018-07-16T07:57:07+00:00

Last Minute naar Ibiza

Ga jij ook liever vandaag dan morgen nog op vakantie? Wij kunnen je niet ongelijk geven. Ibiza is natuurlijk de ultieme vakantiebestemming. Dat is ook een van de redenen dat er altijd wel leuke last minute vakanties te boeken zijn via de bekende reisorganisaties. Of je nou voor duur of goedkoop gaat, of voor een all inclusive vakantie, of liever alleen logies: er is altijd keuze genoeg. Welke periode van het jaar het ook is, Ibiza is bijna altijd een goede vakantie bestemming in de voorjaars- of krokusvakantie, de meivakantie en de herfstvakantie.  Je vindt zeker een zonnige last minute vakantie.

Actuele aanbiedingen

Klik op een van de logo’s van de reisaanbieders om direct naar de actuele aanbiedingen te gaan.

TUI 200x84 Sunweb 200x84 neckermann-logocorendon 200x84

 

Last minute aanbiedingen kunnen een stuk goedkoper zijn dan een vakantie die ver van te voren is geboekt. Natuurlijk betekent last minute boeken, ook minder aanbod omdat een groot gedeelte van de vakantiegangers al enkele maanden van te voren boekt. Je levert dus een stukje zekerheid in maar daar tegenover kan je – soms – wel een leuk bedrag besparen.

Meer informatie over Ibiza

Twijfel je nog waar je naartoe op vakantie wilt? Wij van Ibiza-holiday willen je natuurlijk maar naar één plek krijgen; Ibiza. Lees hier meer informatie, of bekijk hier de bezienswaardigheden als je nog twijfelt. Wij hebben ook al enkele Hotels en Villa’s voor je op een rij gezet. Wil je alleen een vliegticket boeken? Kijk dan hier verder.