TUI 2016-02-06T20:06:28+00:00

Op vakantie naar Ibiza met TUI

 

TUI is de grootste touroperator van Nederland en een van de belangrijkste touroperators naar Ibiza. Via de website kan je dan ook circa 40 accomodaties op Ibiza boeken. Voor ieder wat wils dus!

Omdat onder TUI ook de vliegtuigmaatschappij TUIfly valt kan je ook kiezen om los een vliegticket te boeken. Mocht je bijv. al een huisje hebben geboekt. TUIfly heeft regelmatig mooie acties waarbij je soms al vanaf € 99,- een vliegticket kunt kopen.

Ibiza uitzicht

Natuurlijk hebben wij het gehele aanbod van pakketreizen naar Ibiza ook even beter voor je bekeken. Als je een klein stukje naar beneden scrolt vind je de vijf beste accommodaties op het eiland. Zowel qua prijs als qua kwaliteit. Omdat TUI een van de grootste reisorganisaties naar Ibiza is kunnen ze groot inkopen waardoor en voor jou een aantrekkelijke prijs overblijft. Ook voor de pakketreizen hebben ze regelmatig leuke acties met hoge kortingen.

Leukste bestemmingen van TUI

Rechtstreeks van de inkopers van TUI hebben wij onderstaande steden doorgekregen als leukste bestemmingen van Ibiza. Als je de accommodaties per stad wilt bekijken kan je hieronder doorklikken. Wil je eerst meer informatie over de onderstaande bestemmingen? Lees dan snel verder op onze informatie pagina. 

1. Playa d’en Bossa
2. Figueretas
3. Santa Eulalia
4. Portinatx
5. San Antonio

Mooiste accommodaties van TUI

Wil je weten wat de leukste accomodaties van TUI in Ibiza zijn? Ook dat hebben wij voor je nagevraagd. Onderstaande accommodaties worden bestempeld als de top hotels van TUI. Zowel qua prijs, beschikbaarheid als kwaliteit van de hotels zit je hier zeker goed. Klik snel verder om meer over de hotels te lezen.

1. Garbi Ibiza & Spa (Playa den Bossa)
2. Mar y Playa I & II (Figueretas)
3. Club Bahamas (Playa den Bossa)
4. Tropic Garden (Santa Eulalia)
5. Club Portinatx (Portinatx)