Vliegtickets 2018-07-12T19:05:43+00:00

Met het vliegtuig naar Ibiza

Als je naar Ibiza wilt zit er maar één mogelijkheid op; vliegen. Ibiza ligt op meer dan 1.520 kilometer vliegafstand van Amsterdam. Binnen ongeveer 2,5 uur vanuit Nederland vlieg je naar het vliegveld ‘Ibiza Airport’. Alle vluchten naar Ibiza komen hier aan. Ibiza Airport wordt sinds 1958 voor zowel nationale als internationale vluchten gebruikt.Toch zijn er ook verschillende andere mogelijkheden voor vluchten richting Ibiza. Zo kun je natuurlijk in Nederland ook vanaf Eindhoven Airport vliegen. Of als je in de grens van België (Brussel) en Duitsland (Dusseldorf) woont zijn dit ook hele goede opties. Toch is het uitzoeken van een vliegticket altijd een lastige klus. Zie jij door de bomen het bos nog? Wij proberen je verder te helpen.

Ben je op zoek naar informatie over het vervoer vanaf de luchthaven op Ibiza? Kijk dan hier verder.

Er zijn veel verschillende aanbieders die goedkope vliegtickets aanbieden naar Ibiza. Klik hieronder om snel de aanbiedingen te vergelijken.

logo vliegtickets.nl

v.a. €99 retour

v.a. €43 enkele reis

v.a. €78 retour

Vliegen vanuit Nederland naar Ibiza

Schiphol

Schiphol is veruit het grootste vliegveld in Nederland. Wat Schiphol leuk maakt is de uitgebreide shopruimte achter de douane. Heerlijk belastingvrij shoppen dus. Zo begint je vakantie al op het moment als je Schiphol binnen stapt. Toch hebben de nieuwe veiligheidsaanpassingen bij Schiphol ook invloed op de wachtrijen. Voor de zomer van 2016 is zelfs aanbevolen om al 4 uur van te voren op het vliegveld aanwezig te zijn.

Klik op een van de onderstaande links om direct alle vliegtickets van de bekende vliegtuigmaatschappijen te vergelijken.

Eindhoven

Eindhoven is de laatste jaren een opkomend vliegveld in Nederland. Steeds meer grote maatschappijen zetten voet aan de grond waardoor er dus ook steeds meer keus voor ons is. Ook qua prijs kan vliegen vanaf Eindhoven voordeliger zijn. Zo kan een retourtje binnen Europa al snel tientallen euro’s schelen door vanaf Eindhoven te vliegen.

Wat voor sommige mensen ook een voordeel kan zijn is dat het op Eindhoven een stuk minder massaal is als in Amsterdam. Hierdoor begin je net even wat relaxter aan je vakantie.

Vliegtickets vergelijken vanaf Eindhoven kan via:

vliegtuig bij Ibiza Airport