Pacha 2015-12-29T12:10:53+00:00

Feesten in Pacha

Pacha is wereldberoemd in Europa. De keten staat bekend om zijn “kersjes”, de rich & famous, en de vette clubs in verschillende grote steden. Natuurlijk hoort party eiland Ibiza daar ook bij. Pacha is inmiddels al meer dan 40 jaar niet meer weg te denken uit de partyscene. In 1973 werd de club in Ibiza al opgericht. Tegenwoordig hebben DJ’s zoals Aoki en Martin Solveig hier hun eigen feesten.

De club

Pacha is een spectaculaire club. Hij straalt luxe uit, maar behoudt ook zijn oude glorie en exotische invloeden door het interieur.

Als je binnenkomt heb je direct verschillende opties. Aan de linkerkant vind je ‘Sweet’ waar je voornamelijk commerciele en Spaanse muziek hoort. Daarnaast vind je het restaurant. Iets verderop aan je rechterhand is een deur die toegang geeft tot de Global Room. Hier kun je heerlijk relaxen en even bijkomen.

Als je bij binnenkomst direct rechtdoor doorloopt kom je bij de Main Room. Aan de zijkant is deze gevuld met de bekende VIP tafels die een schitterend uitzicht hebben over de dansvloer. Als je goed oplet zie je ook dat er nog twee extra verdiepingen zijn die je kunt bezoeken. Op deze verdiepingen vind je een terras, en de Funky Room.

Tickets: De tickets kosten rond de € 40. Wil je naar F*ck Me I’m Famous, verwacht dan nog een paar tientjes extra te betalen. Bier/Wijn kost ongeveer € 12 en voor mixjes betaal je rond de € 18. Koop je ticket vooraf, dit kan je tot € 20 per ticket schelen. Dit kan bijvoorbeeld op de officiele website van Pacha; www.pachaibiza.com.

Een glimp van Pacha

Pacha Hotel

Pacha heeft ook zijn eigen hotel. Mocht je een echte Pacha liefhebber zijn dan kan dit grote voordelen opleveren. Als bezoeker van Pacha Hotel hoef je namelijk geen entree voor Pacha te betalen. Tickets van Pacha kosten al snel €60+, dus dan kan je alvast de rekensom maken.