Stranden 2016-02-14T09:48:06+00:00

Stranden op Ibiza

Ibiza staat ook bekend om zijn stranden; circa 50 in totaal! Eén van de bekendste en leukste stranden van Ibiza is Playa d’en Bossa. Playa d’en Bossa is het meest populaire en langste strand van Ibiza.

Ook één van de bekendste strandtenten van Ibiza is hier op het strand te vinden, namelijk Bora Bora beach club. Dit is een club waar regelmatig leuke feesten gegeven worden voor jongeren. Rond een uur of 16:00 uur worden de ligbedden aan de kant geschoven zodat er ruimte wordt gemaakt om de voetjes van de vloer te doen. Na enkele uren staat de dansvloer dan ook meestal vol.

Ook ligt er aan het strand van Playa d’en Bossa een bekende strandtent die zeer populair is onder de internationale sterren, genaamd Nassau. Bij Nassau draait alles om luxe. Wat Nassau zo bijzonder maakt, is dat je er heerlijk kunt eten en super lekkere cocktails kunt drinken. Mocht je bij Nassau een ligbed willen hebben dan is het een goed idee om dit enkele dagen van te voren alvast te reserveren.

Wil je genieten van een mooie zonsondergang? Dan kunnen wij Blue Marlin zeker aanbevelen. Deze hippe strandtent heeft geeft een prachtig uitzicht over de zee en de ondergaande zon. Na de zonsondergang veranderd deze hippe strandtent in een kleine maar stijlvolle club.