Uitgaan 2018-07-20T18:10:49+00:00

Feesten in Ibiza

Als je in Ibiza bent dan kan je het natuurlijk niet maken om niet uit te gaan. Elke week strijken de bekendste DJ’s neer om de heerlijkste feestjes te geven. Uitgaan in Ibiza is het walhalla. 

Of je nou kiest om 7 dagen per week in een van de vele clubs te hangen, of 1 of 2 keer tijdens je vakantie helemaal los te gaan; het wordt sowieso een vakantie om niet te vergeten. Ibiza heeft een aantal clubs die je eigenlijk niet mag missen. Denk aan Pacha, of aan Amnesia. Maar ook voor de liefhebbers van andere muziek dan Dance is er genoeg keuze. Uitgaan in Ibiza heeft wel een aardig prijskaartje, maar wat maakt het uit; Je bent in Ibiza! 

Lees voordat je uitgaat in Ibiza onze tips pagina.

Clubs

Ibiza staat vol met de groostste en mooiste clubs.

Wij willen er even nog niet aan denken, maar aan alles komt een einde. Het feest seizoen eindigt in 2018 op 7 oktober. In de laatste week hebben alle grote clubs “closing party’s”. Daarna zijn dus clubs dus ook echt dicht.

DAGEN TOT IBIZA PARTY CLOSING
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Wij zetten de beste voor je op een rijtje:

Pacha – Gelegen nabij Ibiza Stad

We kunnen eigenlijk niet anders dan beginnen met Pacha. Pacha is, net als in zoveel plaatsen, een van de dikste clubs. Zo ook in Ibiza. Niet voor niets staat het hoofdkantoor van Pacha in Ibiza. In hun thuishaven kan je je opmaken voor een gegarandeerd feestje.

Lees hier verder over Pacha

AmnesiaGelegen in het midden van het eiland, nabij San Rafael

Amnesia is misschien wel de bekendste club van Ibiza. Twee gigantische party zalen zorgen voor de ultieme clubavond. Amnesia zorgt voor de beste techno, dance, house en dubstep avonden.

Lees hier verder over Amnesia

DC10Gelegen nabij het vliegveld, onderweg naar Las Salinas

DC10 is een van de weinige clubs in Ibiza die bijna niet aan promotie doet. En toch staat de club bijna elke avond weer vol. Dat heeft dan ook maar één reden; de muziek. DC10 staat bekend als een “underground” club.

Lees hier verder over DC10

Es ParadisGelegen aan de waterkant in San Antonio

Es Paradis is gelegen in het centrum van San Antonio. Het wordt ook wel de mooiste club van Ibiza genoemd, en daar hebben ze misschien wel gelijk in. De extravagante aankleding, de danseressen en de relaxte sfeer maken dit ook weer een van de top clubs van Ibiza.

Lees hier verder over Es Paradis

Benimussa ParkOpenluchtdiscotheek iets buiten San Antonio

Benimussa Park is een grote openluchtdiscotheek in Ibiza. Benimussa staat onder andere bekend om zijn “underground” feesten waar voornamelijk house en techno gedraaid wordt. Met zijn verschillende zalen gelegen in de heuvels zijn er kleine hoogteverschillen wat een leuk beeld geeft.

Lees hier verder over Benimussa Park

EdenGelegen aan de waterkant in San Antonio

Eden is de een van de twee top clubs in San Antonio. Sinds enkele jaren wordt hij beheert door de Nederlandse ondernemer Michael van de Kuit, dus verwacht een ouderwets goed feestje. Eden heeft 2 verdiepingen, een main room, twee kleinere zalen en twee VIP ruimtes. Er zijn 13 bars aanwezig, dus als je dorstig bent kom je hier wel aan je trekken.

Lees hier verder over Eden Ibiza

Ibiza Rocks Hotel Gelegen in het centrum van San Antonio

Ibiza Rocks Hotel is, je raad het nooit, een hotel! Het is daarnaast ook een van de weinige clubs waar niet de ene naar de andere bekende DJ zijn gezicht laat zien, maar de club draait vooral live muziek. Er is een grote stage gebouwd die permanent buiten het hotel staat. Het zwembad bij het hotel zorgt ervoor dat je ook in het water verder kan feesten of even kan afkoelen.

Lees hier verder over Ibiza Rocks

PrivilegeGelegen in het midden van het eiland, nabij San Rafael

Privilege is de grootste club van Ibiza. En met groot bedoelen we dan ook echt groot. De club is bijna zo groot als een vliegtuighangar. Zorg dus vooral dat je je vrienden niet kwijt raakt; grote kans dat je die niet meer terug vindt.

Lees hier verder over Privilege Ibiza

SankeysGelegen in het centrum van Playa d’en Bossa

Sankeys is een redelijke nieuwkomer onder de clubs van Ibiza. Toch heeft het sinds 2011 al geheel eigen status gekregen onder de feestgangers. Sankeys staat namelijk bekend om zijn underground sfeer. Geen spectaculaire show, of danseressen, maar gewoon écht goede muziek.

Lees hier verder over Sankeys

SpaceGelegen in Playa d’en Bossa, nabij het strand

Space is een grote, moderne club vlak bij het strand. De club heeft 5 area’s en je kunt er zowel ’s avonds als overdag feesten.

Lees hier verder over Space Ibiza

Ushuaïa – Gelegen in Playa d’en Bossa, nabij het strand (tegenover Space)

Ushuaïa is een hotel in Playa d’en Bossa. En niet zomaar een hotel. Het is compleet ingericht met maar één doel; feesten. De grootste DJ’s vind je hier regelmatig terug. Denk dan bijvoorbeeld aan Armin van Buuren, Axwell en Hardwell.

Lees hier verder over Ushuaia